Du er her

Persondataloven og forordningen

Information om nye regler for behandling af personoplysninger
Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

De nye regler har betydning for dig som kunde i Mariagerfjord Vand a|s. Kort fortalt betyder det, at du fremover skal have mulighed for at få bedre overblik over de oplysninger, vi har om dig.

Hvilke oplysninger registrerer vi, og hvad bruger vi dem til?
For at kunne yde den formidling og service, du får fra os, registrerer vi for eksempel dit navn, adresse, CPR nummer og som regel også dit telefonnummer, målernummer og forbrug samt eventuelt din e-mail adresse i forbindelse med opkrævning af forbrugsafgifter.

Vi bruger også dine oplysninger for at kunne kommunikere med dig bedst muligt – for eksempel i forbindelse med eventuelt tilkobling til drikkevandsforsyningen eller for at sende informationer som relaterer sig til afledning af spildevand.

Du skal ikke gøre noget
Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler. Vi træffer de relevante forholdsregler, der skal til for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Vil du vide mere om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du læse mere på undersiderne under dette punkt (klik på overskrifterne til venstre i menuen).

Du er også velkommen til at kontakte os på 99 52 53 54.

Du kan også læse mere på Datatilsynets hjemmeside -  Datatilsynet.dk